TISZTELT BÚVÁRSZIVATTYÚ ÜZEMELTETŐ!

Nem akar márkafelárat fizetni, miközben ragaszkodik a kiváló minőséghez?

Néhány nagynevű gyártó egyedülálló eredményeket ért el a rozsdamentes acélból készült búvárszivattyúk piacán az elmúlt évtizedekben. A jól bevezetett márkanévvel rendelkező gyártók minőségi berendezéseiket a kezdetektől magas árszinten értékesítik. Mivel minden erőnkkel igyekszünk költséghatékonyan dolgozni és nem terhel bennünket az óriás vállalatoknál szokásos kiadások nagy része, ezért az általunk gyártott búvárszivattyúk esetében a kedvező ár és a magas minőség jól megférnek együtt. Minőségi búvárszivattyúkat kínálunk márkafelár nélkül.

Amiben megállapodtunk mind határidőben, mind pedig eszközökben, azt egyaránt maximálisan teljesítettétek. Kedvező árkategóriában jó minőségű szivattyúkat adtok. A rugalmasságotok is tuti. A jövőben, ha szükségünk lesz ismét szivattyúra, akkor az első számú cég, akiket keresünk, biztosan ti lesztek.

GEO-LOG Kft. – Budapest
Kasza Zoltán okl. geológus technikus

Megbízható és gyorsan megtérülő búvárszivattyút keres?

A jó hatásfokú és problémamentes üzemeltetésnek köszönhetően hamar megtérül, hogy ipari minőségű szivattyút választott. Az amp búvárszivattyúkra – korrekt beépítés, beüzemelés és üzemeltetés esetén –  bátran vállalunk akár 30 hónap extra garanciát a más gyártóknál alkalmazott, törvényben előírt 12 hónap helyett. Feltételeiről a GARANCIA menüpontban olvashat.

Az ipari körülmények ellenére kiválóan teljesítenek az AGRI-MACH szivattyúk. Nem gondoltam volna, hogy a több éves folyamatos üzem mellett is ilyen jól fognak működni ezek a Franklin motorral szerelt szivattyúk.

Szigetközi Gomba Kft. – Győr
Vida Tibor- ügyvezető

Szakmai támogatással szeretné elkerülni a kiválasztással járó kockázatot?

A legideálisabb búvárszivattyú kiválasztása nem mindig könnyű. Ismerni kell a várható üzemi körülményeket és az elvégzendő feladatot, (kút vízhozama, dinamikus vízszint, fellépő súrlódási veszteségek, működtetni kívánt rendszer nyomásigénye, stb.) amiből meghatározható, illetve kiszámolható a szivattyú szállítási paramétere vízhozam és nyomás tekintetében. Ha téved az sokba kerül. Ha segítségünket kérve nálunk vásárol, a kiválasztással járó kockázatot átvállaljuk. Ha a búvárszivattyú által nyújtott teljesítménnyel nem elégedett, akkor értékcsökkenés nélkül visszavásároljuk a terméket, vállalva a szállítás költségeit is.

Családi kisgazdaságunk alapjait egyengetve felmerült a kulcsfontosságú öntözés megvalósításának kérdése is. Mivel hosszú távon és megbízhatóan szerettem volna megoldani a kérdést, ezért olyan céget kerestem, amelyik már régóta tevékenykedik ezen a területen. Találtam is egy olyat, amelyik erre a területre specializálódott. Segítettek felmérni a rendelkezésre álló kút paramétereit, majd ehhez a legmegfelelőbb szivattyút ajánlották, figyelembe véve az egyedi igényeket, elvárásokat. Technikai-kiépítési kérdésekkel kapcsolatban bármikor fordulhattam az Agri-Mach-hoz, alapos és hozzáértő szakvéleményt kaptam.

Kis József- gazdálkodó – Nagykőrös

Azonnal hozzá akar jutni a megfelelő búvárszivattyúhoz?

Ha olyan helyzetbe került, hogy azonnal szüksége van egy nagy teljesítményű búvárszivattyúra, akkor érdemes megkeresnie bennünket. A rendelkezésre álló raktárkészlet gyors kiszolgálást tesz lehetővé, melynek köszönhetően szükség esetén akár 24 órán belül kiszállítjuk a megrendelt búvárszivattyút.

Búvárszivattyúkat és motorokat vásárolunk Önöktől. Az árajánlatkéréseinkre gyorsan reagálnak (a leggyorsabb 2 perc alatt megérkezett), az esetek többségében készletről tudnak kiszolgálni, amennyiben mégse, akkor is rövid határidőn belül biztosítják a megrendelt anyagokat. Ezek figyelembe vételével én teljes mértékben meg vagyok elégedve.

Alföldvíz Zrt. – Békéscsaba
Elekes János- anyaggazdálkodási előadó

Kapcsolatfelvétel

Adja meg elérhetőségét és garantáltan 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy segítsünk a legmegfelelőbb búvárszivattyút kiválasztani.